Har du vårt gjest hos oss, eller har du
fått mat levert fra vår catering service ?

Del gjerne dine inntrykk med andre her i
gjesteboken vår.

Navn

Comment

Tilbakemeldinger fra våre gjester og cateringkunder

20. Desember, 2010 Postet av Lillian Riveland

Perfekte lokaler for julebord. Fantastisk god julemat.

06. September, 2010 Postet av Lise Bore

Hadde en fantastisk bryllupsfest på Ørnabergtunet 17.07.10 med perfekt stemning, hyggelig personalet og knallgod mat. Kunne ikke fått det bedre! Tusen hjertelig takk for en uforglemmelig dag!!

04. Aug, 2010 Postet av Håkon A. Ørn

Ønsker tilbud til feiring av 60 års dag - 30. oktober 2010

04. Mai, 2010 Postet av Grace og Rolf Inge Lura

Tusen hjertelig TAKK for en uforglemmelig bryllupsfest for Christine og Trond på Ørnabergtunet fredag 30. april 2010. Dette var absolutt det perfektet stedet. Flott personal og service, herlig mat og et ubeskrivelig flott lokale. Det var rett og slett magisk!! Kan anbefales på det sterkeste!

15. Februar, 2010 Postet av Anne Lise og Olav Jensen

Vi takker for en fin helg hos Ingfrid og Kjell,med feiring av deres 70 års dag.Kokken skal ha stor ære av nydelig mat Foretten var en utsøkt salat,meget god.Hoved retten reinsdyrsteik bare smeltet imunnen,meget god.Desserten også meget god.Sejskaps lokalet er unikt,flott beligenhet.Når man vet at Kjell og traktoren har gjort alt arbeidet så skjønner vi hva for slakst kar vi har truffet,og bak en hver kar står det alltid et grepa kvinnfolk. Med stor takk til Ingfrid og Kjell takker vi for en uforglemmelig lang helg. MVH Anne lise og Olav.

toppBilde