Har du vårt gjest hos oss, eller har du
fått mat levert fra vår catering service ?

Del gjerne dine inntrykk med andre her i
gjesteboken vår.

Navn

Comment

Tilbakemeldinger fra våre gjester og cateringkunder

20. Aug, 2014 Postet av Elisabeth og Frode Jåsund

Vår sterkeste anbefaling!. Her hadde vi 50 år fest, god 3 retters middag og flott service. Artisten Rita Eriksen hadde intimkonsert, og tilbakemeldingen var enorm. Fantastiske lokaler. Anbefaler plassen og et tips er felles busstransport hjem igjen ;)

27. Februar, 2014 Postet av Åse

Hei.
Vi vurdere å ha bryllupet vårt her til neste år. Har vært her før og syns lokalet er fantastisk! :)

Hvor mye koster lokalet, og hva ligger kuvert- pris på ca?
Hvor lenge i forveien bør man booke lokalet?
Er det mulig å medbringe alkohol selv, eller?

30. Aug, 2013 Postet av Hanne Mjølsnes

Vi hadde bryllupsfest på ørnabergtunet 24.8.13. Tusen takk for at dere var med på å gjøre dagen vår fullstendig fullkommen. Vi hadde en magisk dag, og mye av det takket være dere. Maten smakte himmelsk, drikke som stod til, service både før, under og etter bryllupet.. Lokale fullstendig etter vår stil- vi kunne ikke hatt en bedre plass å feire denne store dagen. Tusen takk for at dere tok i mot oss og våre gjester på en slik minneverdig måte! Vi er evig takknemlige! Masse hilsener fra Hanne og Ken

07. Mars, 2013 Postet av Silje Marie Bauge

FOR EN SERVICE!!
Var i en 40års dag. menyen var tapas. Da jeg har glutenintoleranse, er det alltid litt skummelt med mat hvor gjestene foryner seg selv, da det skal veldig lite til for at man kommer til å blande! Her fikk jeg servert min egen lille tapas, på plassen min, helt glutenfri! fortreffelig smak og MEGA service!! terningkast 6 fra denne cøliaker:-)

21. Oktober, 2012 Postet av Bergljot og Thomas Byre-Bugge

Vi feiret bryllup på Ørnabergtunet 01.09-12. Vi anbefaler Ørnabergtunet På det sterkeste videre til andre. Lokalene er fine, maten fantastisk og servicen upåklagelig. Alt vi ble enige med arrangøren på forhånd ble holdt til minste detalj. Tusen takk for fleksibilitet med tanke på at vi kunne pynte akkurat som vi ville samt komme å gå veldig greit etter avtale:)

Tusen takk for en uforglemmelig dag!

Mvh Bergljot og Thomas

toppBilde