På Ørnabergtunet / Bryllup

meny 4

Carpacchio av hval med ruccola salat og rødvins-vinaigrette

kyllingrull med grønnsaks timbal, mais-pure og spinatsaus

Oksefilet med italienske fløtepoteter, rødvinsaus og stekte grønnsaker

Tiramisu med is og bær

meny 3

Carpacchio av kalv med oliven olje, kvernet pepper og parmesan

Stekt kamskjell med skalldyrsaus, sitron/chili marinert asparges

Tapenadebakt kveite med persillerot-pure, hvitløks-confit og potetskiver. serveres med lime/ingefærsaus

Creme brulee med friske bær


Siste side » |
Viser side 1 av 2.
Vi har satt opp noen forslag til menyer. Dette er utgangspunkt eller en idédatabase som du kan se gjennom for inspirasjon. Vi lager det du ønsker, og tar gjerne i mot dine innspill og menyforslag.

 

Bla gjennom våre menyforslag for inspirasjon og la deg friste...
toppBilde